• Trinevenoe_12

Om Trine Venø

Jeg blev uddannet dyrlæge fra KVL i 2004 og har både under studiet og efterfølgende haft særlig interesse for tænder og tandbehandling af både hunde, katte og heste og løbende efteruddannet mig indenfor området via kurser og kongresser i Europa. Har været bestyrelsesmedlem i Dansk Veterinær Dental Selskab fra 2005-2008.

Startede i 2004 som distriktsdyrlæge i Sverige og blev efter ca. år ansat på Højbjerg Dyreklinik, hvor jeg har arbejdet indtil jeg gik på barsel i 2007.I løbet af 2007-08 blev ideen om at starte egen hestetandpraksis til virkelighed.

I 2008 startede jeg desuden på uddannelsen til dyrekiropraktor i Tyskland på IAVC og har siden taget mange kurser som supplerer den kiropraktiske behandling og arbejder i dag meget med såvel kiropraktik, kraniosakralterapi, akupunktur og funktionel indirekte teknik mm. Kiropraktor-uddannelsen var for mig en dør, der blev åbnet til en meget mere helhedsorienteret måde at se tingene på som jeg virkelig har taget til mig.

Kombinationen af viden om tænder og bevægeapparatet giver en unik mulighed for at hjælpe med at optimere præstationen for den enkelte hest. Jeg elsker mit arbejde og synes det er fantastisk spændende "at lege detektiv" når et rideproblem skal løses. Mange spørger om det ikke ville være skønt hvis hesten kunne fortælle hvor det gør ondt - men det gør den jo! Udfordringen er at forstå den måde hver enkelt hest fortæller det på!

Dyrlæge Trine Venø    |    Porskærvej 39, Agri    |    8420 Knebel    |    mail@trinevenoe.dk    |    +45 40 63 46 22                                                               Login